اطلاعات کامل فلفل سیاه فلفل سفید

اطلاعات کامل فلفل سیاه فلفل سفید فلفل سیاه میوه گیاه بالا رونده ای است که ساقه نیمه چوبی و ریشه ای ساقه خیز و به کمک این ریشه های نابجا نیز به…

فروش خدمات باغبانی معلمی
اطلاعات کامل فلفل سیاه فلفل سفید فلفل سیاه میوه گیاه بالا رونده ای است که ساقه نیمه چوبی و ریشه ای ساقه خیز و به کمک این ریشه های نابجا نیز به…

اطلاعات کامل فلفل سیاه فلفل سفید

فلفل سیاه میوه گیاه بالا رونده ای است که ساقه نیمه چوبی و ریشه ای ساقه خیز و به کمک این ریشه های نابجا نیز به درختان مجاور خود به منظور ادامه نوعی زندگی همزیستی یا در واقع انگلی اتصال پیدا می کند، ارتباط ریشه ساقه خیز این گیاه با درختان مجاور به صورتی است که اگر از آنها قطع گردد، بزودی گیاه خشک می شود و از بین میرود.

برگ و میوه فلفل سیاه و سفید

 از مشخصات بارز این گیاه چنین است که دو نوع شاخه دارد یکی مولد گل و دیگری مولد شاخه های فرعی که هر دو از کناره برگهای ساقه منشاء می گیرند، برگهای آن منفرد، بیضوی و نوک تیز و گلهای آن مجتمع به صورت نوعی سنبله به نام شاتون است، پس از آمیزش گلها میوه های کوچک و کروی به تعداد ۲۰ الی ۳۰ عدد بر روی محور گل آذین بوجود می آید که مجموعا وضوع آویخته داشته پس از رسیدن کامل بصورت خوشه ای از ساقه جدا میگردند، با آنکه منشاء این گیاه در هندوستان و نواحی اطراف آن بوده است ولی امروزه به علت توسعه ای که بر اثر پرورش های مداوم پیدا نموده در نواحی مختلف و مساعد مانند هند و چین، کامبوج و... پراکنده گی پیدا نموده است،قسمت مورد استفاده این گیاه فقط میوه های آن است که به دو صورت فلفل سیاه و فلفل سفید می باشد.

فلفل سیاه

فلفل سیاه میوه های خشک شده گیاه است که قبل از رسیدن کامل از درخت چیده می شود، خشک کردن آنها با گستردن میوه ها به شکل یک قشر نازک در مقابل نور خورشید صورت میگیرد و یا آنکه در دستگاه مخصوص تحت اثر گرمای ملایم این عمل بصورت پیشرفته انجام می شود، میوه ها بر اثر خشک شدن به تدریج رنگ تیره و برون بر چین دار پیدا می کند.

فلفل سفید

فلفل سفید میوه کامل رسیده گیاه است که با قرار دادن آنها در آب بدست می آید، بدین طریق که میوه های رسیده را در کیسه هایی ریخته آنها را در داخل سبدی قرار می دهند و در مسیر جریان آب بمدت ۴ روز می گذارند، بعدا کیسه ها را خارج نموده آنها را می فشارند تا با این عمل قسمت گوشتدار میوه به کلی از پنبه جدا شود سپس بقیه را از درون کیسه خارج کرده و خشک می نمایند و به نام فلفل سقید در معرض استفاده قرار می دهند، فلفل سفید رنگ خاکستری روشن مایل به سفید دارد،ُ بوی آن کمتر و لی تندی آن از فلفل سیاه بیشتر است، قسمت خارجی میوه که اسانس فراوان و بوی قوی دارد بر اثر عمل مذکور از بین می رود، بر خلاف آنچه که قبلا تصور می شد فلفل سیاه و فلف سفید هر دو از یک گیاه ( که به طور مختصر شرح داده شد ) بدست می آیند، با این تفاوت که نوع سفید آن بر اثر جدا کردن قسمت گوشتدار میوه از بقیه ظاهر متمایز از فلفل سیاه پیدا میکند، فلفل سیاه میوه خشک شده و کروی شکل گیاه است که به قطر ۴ الی ۵ میلیمتر و به رنگ قهوه ای یا خاکستری تیره می باشد، در برش طولی ان یک طبقه خارجی متصل به دانه دیده می شود، فلفل سفید علاوه بر رنگ متمایزی که دارد سطح خارجی آن برخلاف فلفل سیاه چین خورده نیست

بازدید : 699 چهارشنبه 22 دي 1395 زمان : 3:0
آمار سایت
  • کل مطالب : 491
  • افراد آنلاین : 6
  • آی پی امروز : 79
  • آی پی دیروز : 306
  • بازدید امروز : 342
  • باردید دیروز : 1,435
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 99
  • بازدید هفته : 8,241
  • بازدید ماه : 40,731
  • بازدید سال : 829,059
  • بازدید کلی : 1,192,225