loading...
فروش خدمات باغبانی
نهال بازدید : 2298 سه شنبه 22 دی 1394 نظرات (0)
اندام مورد استفاده ی گیاه:

میوه های رسیده و خشک شده

مصارف سنتی:

از گذشته ی بسیار دور در آفریقا و بسیاری از کشورها استفاده می شده است. بیشترین کاربرد آن در سوء هاضمه و نقرس بوده است.

ترکیبات موثره گیاه:

گیاه حاوی ترکیب فنولی کاپسایسین می باشد

اثرات فارماکولوژیک و موارد مصرف:

فلفل در درمان سوء هاضمه ناشی از ضعف ماهیچه ای به کار می رود. به دلیل حضور کاپسایسین که خواص محرک موضعی دارد برای کاهش درد روماتیسم، درد کمر و درد حاصل از نوروپاتی محیطی به کار می رود. کاپسایسین با اتصال به گیرنده ی پروتئینی خاصی که معمولا در دمای بالای 37 درجه ی سانتیگراد فعال می شود باعث می شود این پروتئین در دمای پایین تر تحریک شده و سیگنال تحریک گرمایی را به مغز صادر کند. دلیل احساس گرما در هنگام مصرف فلفل به همین دلیل است. اثرات ضد دردی آن به دلیل تخلیه ی ذخایر ماده ی P در انتهای عصبی نورون ها می باشد.

همچنین نتایج نشان می دهد که کاپسایسین باعث مرگ برنامه ی ریزی شده ی سلول های سرطانی پروستات و ریه می شود. کاپسایسین در مطالعات باعث تعدیل قند خون بعد از مصرف غذا هم شده است.

امروزه در داروخانه ها فرآورده ی موضعی به نام کاپسایسین 0.3 درصد که حاوی کاپسایسین می باشد برای کاهش درد روماتیسم موجود می باشد

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 491
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 45
  • آی پی دیروز : 139
  • بازدید امروز : 612
  • باردید دیروز : 306
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 2,057
  • بازدید ماه : 4,230
  • بازدید سال : 136,960
  • بازدید کلی : 3,067,928